| Louissa a întrebat:

Am luat Ketonal forte acum câteva zile pentru ca urma sa îmi vina menstruatia și aveam dureri mari, a fost prima data când am luat iar menstruatia mi-a întârziat 2 zile. Se poate ca aceasta pastila sa-mi fi întârziat menstruatia? Acum am luat iar pentru ca am dureri foarte mari și nu mai am No Spa sau ce iau eu de obicei, abia acum am realizat ca îmi poate produce întârzierea menstruației. Sunt alergică la aspirina iar aceasta pastila conține o doza destul de mare. Ce pot păți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nospa si Ketanolul nu intarzie ciclul menstrual!
Iar daca etsi alergica la aspirina, nu o mai lua.
Din paacte numai tu poti sti ce patesti la acea alergie, ca sunt n simptome si stari ale alergiei si noi nu stim pe care le faci tu. Unii nu patesc nimic, doar se inrosesc la fata, altii vomita, altii au temperatura ridicata, alti fac soc anafilactic. Tu ce faci?

| Louissa explică (pentru Violleta2022):

Deocamdată sunt bine văd ca nu am pățit nimic laughing) oare nu mai sunt alergică? Știam sigur ca am alergie la aspirina, încă de mică știu chestia asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru Louissa):

Daca nu ai patit nimic, inseamna ca alergia a disparut.