| naftalină1 a întrebat:

Am luat o bucată de hârtie igienică sa mă șterg în ureche și nu o mai pot scoate!
Ce să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Utilizatornew25 a răspuns:

Bună, încearcă sa ajungi la un medic cât mai repede posibil daca e intrata prea adânc in timpan, decât să umblii sa o împingi mai tare. Sper ca te am ajutat!

5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Mergi la ORL

| darrio2007 a răspuns:

Aia a fost o bucata de hartie foarte mica. Trebuia una mai mare, ii faceai un varf mic, sa poata intra in ureche dar restul hartiei o tineai intre degete ca sa o poti trage. Si puteai sa o si rasucesti putin. Dar nu este indicat sa faci asta pentru ca vei impinge ceara spre timpan. Cele mai bune sunt spalaturile care se fac la un cabinet ORL.

| mi25 a răspuns:

Hai baba in teleaga, nu ma duc ca-s beteaga. Hai baba pe jos, nu ma duc ca nu pot. Cam asa dai si tu raspunsurile. Mergi la medic si o rezolva. Ce va feriti atat de mersul la medic?!?

| naftalină1 explică:

Nu aș dori să merg la un doctor

| naftalină1 explică:

Cu apă nu ar merge scos, e intrat, e aproape de timpan