| RaissaM a întrebat:

Am luat pastila de a doua zi ( Postinor ) pe 26 aprilie, iar sambata asta mi-a venit menstruatia. Parerea mea e ca a venit cam devreme, pentru ca ultima data mi-a venit le 12 aprilie. Este din cauza pastilei sau e normal? Tin sa mentionez ca nu am avut-o niciodata regulata, dar mereu intarzia, nu venea mai devreme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sangerarea se datoreaza pastilei administrate.Deoarece nu a fost vorba de o posibila sarcina produsul nu si-a facut efectul preconizat.Din acest motiv menstruatia ar trebui sa-ti inceapa la data preconizata insa din cauza posibilelor dereglari hormonale acesta poate sa apara cand nici nu te vei astepta.S-ar putea ca nici acum sa nu iti inceapa in data preconizata de 10 mai.Ti-am mai raspuns si data trecuta iar tu m-ai anuntat cadoresti sa vorbim dar nu reusesti sa ma contactezi de aceea ti-am lasat prin mesaj privat id-ul meu de messinger. Daca doresti ma poti accesa cand crezi tu decuviinta.Pa,pa.

1 răspuns:
| SkyPilot a răspuns:

Genul asta de pastile pot provoca dereglari severe de ciclu. Intr-un fel putem spune ca e normal.