| BoOoMbOnik a întrebat:

Am luat spirulina pentru a slabi mai repede.Acum as vrea sa fac o pauza nu sa le iau asa continuu.Am luat deja 3 luni. Credeti ca ma voi ingrasa la loc daca nu mai iau? Adica de la pastilele astea am slabit mai multe kg decat slabeam daca nu le luam.Si as vrea sa stiu daca ma ingras inapoi acele kg? Este posibil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Daca tii dieta mai departe nu ar trebui sa te ingrasi

5 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Treaba cu folia de plastic e vrajeala. Doar te deshidratezi si eliminini apa din tesuturi pentru o scurta perioada de timp dupa care o pui la loc.
Iar despre spirulina nu mai vorbiti daca nu stiti, este un supliment alimentar natural care taie pofta de mancare si ajuta la slabit, nu e vreo pastila minune. Daca mai vrei sa slabesti poti sa iei pastile de ceai verde si pastile de ananas, poti sa le ei amandoua o data, dar nu mai mult de 3 luni la rand, dupa care faci pauza 3 luni.

| PetreConstanta a răspuns:

Incearca sa slabesti natural nu mai lua pastile

| escobar1949 a răspuns:

Nu o sa te ingrasi. Spirulina e un supliment natural si nu e strict pentru slabit, printre altele ajuta organismul pentru slabit, contine aminoacizi esentiali, acizi grasi nesaturati de tip Omega3 - Omega6, glicoli etc. chiar e recomandat sa faci o pauza

| Golanasul a răspuns:

Prin pastile este o slabire de scurta durata adica cat ai slabit in tot timpu acela cu pastile il vei pune inapoi daca nu mai ieihappy daca vrei sa slabesti iti recomnda sa iti infasuri burtica in folie de plastic si sa incepi sa alergi si sa faci abdomene

| Fcrb_Georgiana_1995 a răspuns:

Vreau sa vorbim mai multe despre asta. poti baga id meu te rog. georgika_ursulika.