| Hgshsjsb a întrebat:

Am luat trimitere de la medicul de familie si am fost la un cabinet medical. daca ma duc din nou peste 2 luni la acelasi cabinet imi mai trebuie trimitere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Daca vrei sa nu platesti, da, daca esti dispus sa scoti banul din buzunar nu trebuie nicio trimitere.

| 2P a răspuns:

Daca medicul de la cabinetul respectiv te cheama la control peste 2 sa te consulte iar Nu, Nu iti mai trebuie o alta trimitere

| darrio2007 a răspuns:

Daca medicul respectiv te cheama peste 2 luni la consult nu ai nevoie de trimitere.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Valabilitatea biletului de trimitere este 30 zile. Pentru bolile din programul national de sanatate este 90 zile (Diabet, oncologice si de nutritie). Pentru bolile cronice 60 zile. Daca medicul ti-a spus sa te duci pentru una din bolile care se incadreaza in 60 zile sau 90 zile nu-ti trebuie. Daca nu trebuie sa mergi iarasi. Poti sa intrebi la medicul de familie ca nu te costa nimic.