anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat un pumn in nas, destul de tare, mi s-a strambat nasul intr-o parte destul de tare, si am o umflatura mare in partea de sus a nasului.
Ce sa fac?
Mi se va intoarce nasul la forma initiala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la medic sau la spital sa ti se puna nasul la loc, eu cred ca ti s-a rupt deja cartilagiul de la nas si daca nu-i pus la loc, ramane stramb. Umflatura trebuie investigata si ea, daca este doar tesut tumefiat ori punguta cu sange, atunci trebuie drenat imediat sau luat anticoagulante, sa nu se faca hematon care intrind pe circuitul sanguin sau respirator, pot provoca embolii pulmonare ori cardiace, de care poti murii sufocat ori stop cardiac.

| Nemessys a răspuns:

Daca in timp ce se vindeca, il tii tu in forma initiala, da. Daca-l lasi asa, s-ar putea sa ramana cum e. Dar totusi du-te la un medic/spital CAT MAI REPEDE!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la ala si roaga-l sa-ti dea una in sens invers.altminteri asa va ramane.deviatie de sept se numeste.

| cineva666 a răspuns:

Du te la spital

| cineva666 a răspuns:

Du te la spital sa ti l puna in ghips ca altfel o sa ramai cu el stramb