Schimbă medicul psihiatru.
Există și carbazepină, lexotan. Există diferite tratamente.
Dar, caută un psiholog care practică hipnoza. Va fi de mare ajutor.
Dacă ești tânăr, vei ajunge o legumă din cauza pastilelor peste 10-20 de ani.
Iar, referitor la Xanax, ia un sfert și o jumătate de pilulă.
Între întreg și jumătate.
Mersi pentru sugestie, apreciez!
Ți-am zis prin ce am trecut, nu de pe internet.
Doar la hipnoză nu am ajuns.
Și în ce mod ma va ajuta hipnoza? Sa imi revin de la anxietate sau sa uit decesul mamei?
Să te descarci sufletește în primul rând. Să-ți liniștești gândurile.
Dar, mai ales, poate vei afla cauza anxietății. Poate există o traumă în copilărie de care nu ești conștient că există.
Condoleanțe pentru pierderea suferită.
Decesul părintelui nu se uită niciodată.
Dar, poate vei reuși să trăiești cu el doar într-un colț de amintiri, nu zilnic.
Încearcă să iei cât de puțin poți dar să-și facă efectul, mai bine ieși mai rar din casă, îți faci cumpărături o data pe săptămână șamd.
Dacă iau puțin nu isi face efectul, dacă iau jumate de pastila, pai eu fac zilnic cumpărături, chiar de nenumărate ori în aceeași zi. mănânc enorm, mănânc dulciuri multe, mâncare multă, știu ca nu e ok ce fac poate și de aceea am probleme serioase cu transpirația excesivă... trebuie sa îmi fac zilnic ca taică-meu vitreg pleacă mereu nu știu unde se duce la băut nu știu și el e afectat de moartea mamei... câteodată face cumpărături el, dar în ultima vreme nu știu unde se duce nu ma interesează..eu nu știu sa îmi fac de mâncare asa ca mereu cumpăr. știu, e greu la deal
Nici nu pot să trec peste moartea mamei, mereu o visez ca moare, scene oribile...
Mi o murit de fata cu mine de la covid, sunt game over, fără parinti, fără prieteni fără nimic, mai am și atacuri de panica și depresie de 15 ani ma simt un tip norocos Dumnezeu ma iubește mult ( ironie )
N-are legătură cu soarta sau Dumnezeu, învață să accepți realitatea. În viață nu avem control asupra lucrurilor, azi totul e bine și frumos, mâine nu.
Pai eram ironic.nu are dar ma afectează când tot o visez ca moare în vis în cele mai atrocități moduri ...soră-mea mi-o spus sa nu mai ma gândesc la ea dar pot? Era ochii mei din cap maica-mea, încerc sa revin la realitate dar nu mai am nici mama nici tata și familie e indiferenta de mine nu mai pot ei. când mau chemat dincolo la lucru și sa rămân acolo am cautat pretexte sa fug, mereu trag la singurătate, nu știu sunt ipocriți și au vicii toți, nu îmi place sa stau între astfel de oameni, eu nu am vicii sunt un om educat.asa e viata da, imprevizibila.
No sawurma no life
E indiferenta cu mine*
Trebuie sa intrebi asa. Pot sa tin pastilele la mine doar in caz ca am nevoie?
Ca sa nu le iei tot timpul. Asa treci si de fobii pentru ca atunci cand ai nevoie pui un xanax sub limba.
Nu știu man dar asa anxietate de urata nu știu dacă am văzut la cineva vreodată, îmi tremura capul efectiv când o persoana se uita atent spre mine, am ajuns sa nu mai pot privi oamenii în ochi ca încep sa tremur și încep sa transpir nu excesiv ci megaexcesiv... pai doar când ies afara trebuie sa iau dar dacă nu ies multe zile la rand afara anxietatea creste în intensitate e paralizanta... singurul medicament care ma face funcțional este xanax din păcate.
Nu asculta asa ceva, e o prostie. Tu singur o sa te scoti din situatia asta. Am fost si eu la fel de la niste probleme medicale si imi era frica sa ies, ieseam o data la 3 luni. Medicamentele sunt doar ca suport, nu te trateaza