| Sosssso a întrebat:

Am mai multe feluri de tratament pentru acnee si nu stiu pe care sa o folosesc
1. unidox cu insotrexin si zineryt 2. brevoxyl 3. mibazon sau 4. ulei natural dau funda si pls ajutati-ma nu stiu ce sa mai folosesc!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bebesweet a răspuns:

Primul l-am avut si eubig grin
este foarte bun
insa rexzultatele se vad abia dupa o luna doua
usuca cosurile si se duc din pete
big grin

funda?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| ioanaKevlar a răspuns:

Spala-te pe fata dimineata si seara cu ceai de musetel. E un tratament foarte bun in tratarea si ulterior prevenirea acneei.

| Kimy_8371 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa incerci uleiul natural, mi se pare cel mai bun dintre toate produsele si chiar cred ca o sa isi faca efectul.

| StamateAlina1987 a răspuns:

Eu m-am luptat cu acnee timp de 10 ani de zile. Am mers la multi doctorii, am incercat multe tratamente si creme.
Apoi am descoperit un foarte bun doctor dermatolog si mi-a dat un tratament cu produse anti-acnee cu 100% ulei pur de arbore de ceai(tea tree).
Doctorul mi-a zis ca studiile au aratat ca uleiul de arbore de ceai (tea tree) contine compusi antibacteriali si antimicrobiali foarte puternici care ajuta la distrugerea bacteriilor care dezvolta acnee. Uleiul de arbore de ceai nu usuca pielea, ci o hraneste si in acelasi timp elimina foarte puternic cosurile, acneea sau punctele negre si albe.

Medicul mi-a dat pentru acnee gel medicinal cu 100% ulei pur de arbore de ceai si demachiant si lotiune tonica special concepute pentru acnee pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation
La mine au funcționat extraordinar produsele pentru acnee de la Thursday Plantation, iar intr-un timp record am scapat de cosuri si de puncte negre.
Tot doctorul asta mi-a zis sa inlocuiesc sapunul normal, cu un sapun pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai pentru a controla excesul de sebum.
Le recomand, pe mine m-au ajutat foarte foarte mult sa scap de acnee si puncte negre.

| Petrache_Cristiana_1991 a răspuns:

Mai bine mergi la un doctor dermatolog! Eu una așa am făcut și am reușit sa scap de acnee!