anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai multe margelute de carne, dar doua ma ingrijoreaza. una e foarte inchisa la culoare si a crescut in ultimii ani iar alta are baza total lipita de carne si e maro inchis cu puncte mici negre ca radacinile de par cam 1.5 mm. imi tot apar pistrui, alunite, margele si cresc. Poate fi cancer de piele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu par a fi cancer, dar nici prea linistitoare nu sunt. Mai ales cea care creste. Eu iti recomand sa te duci, dupa sarbatori la un dermatolog pentru a vedea daca e cazul sa le scoti. Cred ca au potential de a evolua pre cancer, mai ales daca te expui la soare. E mai bine, daca dermatologul are aceeasi parere ca si mine, sa le indepartezi chirurgical.

daniela
| daniela a răspuns:

Numai un dermatolog iti poate spune ce si cum, dar in principiu pot fi simple alunite cu forme mai diferite. Oricum un consult la doctor nu strica si evita soarele si statul la plaja

| nicola_2278 a răspuns:

Buna! Sper ca ai consultat un dermatolog. Acele ''margelute'' par a fi papilomi, virusul HPV. Cel mai bine consulta un dermatolog!