Fa niste exercitii speciale pentru picioare si mai e una, impacheteaza te cu folie de aia transparenta pentru senvisuri eu asa faceam transpirai mult si se eliminau grasimile:X
Cum a zis si @Aly90 o solutie ar fi mersul pe bicicleta. Eu am facut cateva ture in vara (adica n-am mers 5 minute si gata... vreo 1-2 ore) si am slabit in zona genunchilor dar si la copane. De alimentatie eu iti zic sa ai grija cu dietele astea ca nu sunt bune. Daca faci miscare si mananci echilibrat eu zic ca totul e bine.
Succes!
Salut!
Pentru a avea picioare frumoase şi subţiri trebuie să faci sport cel puţin 30 de minute pe zi. Curele de slăbire de cele mai multe ori au efecte temporare şi nu garantează o slăbire uniformă şi un corp bine lucrat.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Am vazut o emisiune pe tv cu ceva impachetari la receceva de genul asta, cauta si tu impachetari pe net
Eu am un aparat de masaj dar are si bile din acelea anticelulite.si eu am avut aceeasi problema ca tine si cu aparatul asta la mine a mers.si nu costa foarte mult e vreo 100 lei. sper ca si la u sa mearga