| Ioanaizzabelatiu a întrebat:

Am mai pus aseara o întrebare de genul aseară am avut dureri în zona burticii sunt însărcinată in a 8 lună de sarcină şi am fost azi la urgenţe pentru că nu ma u lăsat durerile si imi era frica sa nu fie contracţii desi eu am mai nascut odata baiatul care il am are un an cand eram însărcinată cu el nu sa întmplat asa la urgente mi au pus o perfuzie cu ceva vitamine si ade hidratare si mau trimis acasa spunand ca nu e nimic grav şi ca e normal să le simt acum iar simt accele dureri ce pot face? e normal sa simt accele dureri cat sunt însărcinată? ar trebui sa merg maine la medicul meu ginecolog pentru ca sunt inca neliniştită ca sunt contracţii? voi credeţii ca sunt contracţii? si am uitat sa mentionez medicul meu ginecolog nu lucreaza azi pentru ca e duminica si de asta am mers la urgenţe

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Aveti grija noaptea asta, sa fie sotul tau atent la tine, in caz de dureri intense nu poti face altceva decat sa suni la urgente.

| Dragobeta a răspuns:

Luni numaidecat la ginecologul tau. Nu cu "credeti".
Dar pana atunci, mai mergi odata la urgente. Poate a doua oara se vor uita mai atent.

| Cavaler001 a răspuns:

Decât să întrebi aici mai bine suni la 112 și vb cu un medic până te vezi cu ginecologul tau mâinewinking