| SelGomez a întrebat:

Am mai pus mai devreme intrebarea si am primit multe raspunsuri dar am nevoie de inca cateva lamuriri.Deci :
Ideea e ca am mancat timp de o saptamana si jumatate in jur de 500-600 calorii pe zi, deci nu am tinut regim mult timp si am facut in 3 zile, pe bicicleta, vreo 2600 de calorii si azi am facut 1000 de calorii.
Mentionez ca am 14 ani, 1.74 si 66-67 kg. Si vreau sa am 50-53 de kg happy. E un scop obligatoriu de indeplinit pentru mine happy. Si trebuia sa imi vina ciclul pe 23 sau 24 si inca nu mi-a venit dar mi s-a mai intamplat si alta data, dar nu de curand. Nu vreau sa mi se spuna sa merg la doctor pentru ca stiu ca sunt sanatoasa, nu am nimic, ma simt perfect dar nu e un motiv de ingrijorare, nu? Am nevoie de cateva lamuriri happy. Fundita si vot.:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La cât de puțina calorii ai mâncat, nu știu cum te mai consideri sănătoasă. Ți-ai dat organismul peste cap și mai ești și în perioada de creștere.
Sfatul meu, învață să mănânci.
Eu te întreb așa, vrei să ajungi anorexică? Scopul îți pune sănătatea în pericol.
Pa, pa.

| PinkPanther a răspuns:

Ce frumos...la 14 ani cel mai mare vis al tau e sa fii anorexica. daca te simti acum ok asta nu inseamna ca peste o luna nu i sa fii in spital, in ritmul asta acolo o sa ajungi, dar ce stim noi ceilalti despre asta, nu e asa? FA UN DRUM LA DOCTOR, se stie ca schimbarile bruste de greutate si infometarea produc dereglari in organism de aici rezulta si dereglari menstruale.

| BlueEyes a răspuns:

Buna!
Deci,e foarte bine ca faci sport si ca vrei sa ai grija de corpul tau, dar crede-ma 600 de kcal. sunt putine. Incearca sa mananci cam 1200 kcal pe zi, mananca sanatos, tu esti in crestere acum.Si nu te grabi sa slabesti asa repede, iti dai organismul peste cap si in plus, tu vrei sa slabesti 14 kg (si iti spun sincer, la 1.74 eu zic ca esti perfecta la 64 kg, cel putin 60) ceea ce e mult, cel mai bine 14 kg le poti pierde in 5-6 luni minim,altfel vei face celulita si vergeturi de la schimbarea prea rapida a greutatii.
Deci,ia-o incet cu slabitul,eu zic sa iti schimbi regimul alimentar si atat,nu sa tii diete. Mananca la micul dejun mai mult,pana noaptea caloriile le pierzi,la pranz mananca ceva ce iti place tie (piept de pui la gratar,peste,paste,orez,supe,cartofi-da,cartofi sunt buni fierti,nu te feri de ei),in paranteza am dat cateva exemple,tu mananca ce iti place, la cina mananca ceva usor.Si intre mese ar trebui cate o gustare,un fruct,un iaurt cevawinking.
Si un mic secret,ca sa ii zic asa:intotdeauna ridicate de la masa inainte sa te saturi(adica sa simti ca ai mai manca ceva, daca intelegi).
Mai cere si tu parerea cunoscutilor, totusi mie 53 kg la inaltimea ta mi se pare putin, vrei sa fi atat de slaba? O fata ar trebui sa aiba forme...
Sper ca ti-am fost de ajutor happy
Si mananca mai mult, mai tarziu imi vei da dreptatewinking

| Deea a răspuns:

Stiu ca primesc multi stupizi la raspunsul asta.dar daca nu mai esti virgina incearca sa faci cat mai mult sex. am o colega care de cand si-a inceput viata sexuala a slabit vreo 7 kg. daca inca esti virgina continua cu regimul asta.nu iti face probleme ca ti-a intarziat ciclul.e normal la fetele de varsta noastra. si mie imi mai intarzie cateodata si nu ma sperii. deci stai linistita si bafta la slabit.

| jabiilord a răspuns:

Cred ca esti anormala daca la 1.74 vrei sa ai doar 50-53 de Kg sau iti place sa te bata vantul pe strada.
Ps mai bine ai avea grija de orice altceva in afara de calorii
http://www.tutorialepc.ro

| ?????? a răspuns:

Vrei regim ia deaici: pentru anii tai...salbesti vreo 15 14 kile
pe 2 saptamani cred ca ar fi bine sa mananci albus de ou il faci ca omleta si in timpul prajelii pui ardei gras ce legume ai
si o salata de legume pui rosii ceapa maruntitatongue castravetzi si putin ulei sau ce se pune in salatastraight facesi putina putina sare