| Imstrong a întrebat:

Am mai pus o intrebare despre elastice si mai pun una//
E posibil sa faca mama cancer daca poarta o bratara din elastice ziua si noaptea nu? doar una.dau funda. si daca port din cand in cand vreo cateva bratari pe la scoala de astea si eu nu e posibil sa fac cancer nu? ce parerea aveti despre asta ca faci cancer de la elastice.dau funda pups

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eusimima2 a răspuns:

Si eu port foarte des bratari din elasticuri loom bands si imi place foarte mult, am auzit si eu stirea ca bratarile sunt cancerigene. Depinde, daca bratarile au un miros cu diferite arome si sunt din china atunci da sunt cangerigene si provoaca cancer de piele deoarece sunt false, dar daca bratara nu are miros atunci ea nu provoaca cancer.Si eu am avut bratari cu miros si cand am auzit ca sunt cancerigene le-am aruncat. Funda :*

3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu cred pentru ca nu stim pana la proba contrarie! Cel mai bine e sa porti bratara din lemn cu iconite sau o bratara magnetica foarte buna pentru sanatatea omului! Magnetul regleaza tensiunile in ritm normal!

| Nelu62 a răspuns:

O prostie! Ar trebui sa umblam goi pentru ca purtam tot timpul elastice la haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat ca fac cancer si eu port si nu am nimica. dar totusi poti verifica. daca pe spatele pungii nu scrie CE atunci sunt toxice dar daca scrie CE nu au nici pe cucu :* puup :* :*