anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai scris odata intrebare, dar nu inteleg de ce nu a aparut. Vroiam sa va intreb daca chiar este adevarat ca nu este indicat sa mergi la dentist cand esti la menstruatie? Daca da, de ce? Si inca ceva : este vreo problema daca iau un extraveral inainte de dentist? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| micutzagirl a răspuns:

Nu are nici o legatura menstruatia cu mersul la dentist. atata tot ca in acea perioada esti mai sensibila (probabil si putin irascibila) si nu suporti sa iti umble dentistul la dintisorihee hee dar daca nu te deranjeaza, nu e nici o problema. mergi la dentist, nu la ginecolog. si, in legatura cu Extraveralul, depinde pentru ce il iei, citeste prospectul, dar, in general, nu am auzit sa existe un medicament pe care sa nu ai voie sa il iei iainte de a merge la dentist. nu cred ca au nici o legatura. bafta :*

| lora3u a răspuns:

Dmne... ce treaba are menstruatia cu dentistul rolling on the floor)))))). Dentistul are treaba cu dintii, nu cu zona aceeawinking. Poate in momentul ala esti mai sensibila... dar altceva n-are ce sa fie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Nu e bine sa sangerezi pe toate partile.
2. Daca trebuie sa-ti faca anestezie nu mai lua si extraveral.