| Feyenooord666666 a întrebat:

Am mai vazut pe aici si colo uneori niste povesti ca unii stomatologi si asistente nu purtau manusi, voua vi s-a intamplat asa ceva?
Si oare-s sanctionati daca fac ei acest lucru?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Am fost la ortodont si asistenta purta manusi, insa era racita si stranuta, tusea si se acoperea cu mana cu manusa, insa dupa nu se mai spala. Si asa punea mana pe toate lucrurile.

| Feyenooord666666 explică (pentru WhiteLife):

Trist, dar nu ai patit nimic nu?
La mine asistenta care mi-a recoltat sangele era sanatoasa.

| WhiteLife a răspuns (pentru Feyenooord666666):

Pana la urma am racit, dar de la cine am luat nu stiu laughing

Mai inca traim, deci e bine. laughing Oricum daca era trebuia sa patesc ceva deja. Si totusi nu traim chiar in Africa (chiar imi e mila de oamenii aia).

| WhiteLife a răspuns (pentru Feyenooord666666):

Intotdeauna vor exista exceptii.

True dat.

| alina1234555 a răspuns:

Am asistat la asa ceva acum 2 ani cand am fost cu prietena mea la stomatolog, mai socant este faptul ca era femeie si cabinetul ei arăta dezastruos! A umblat in gura si fara mănuși, mi as fi dorit să o pot filma. Normal ca trebuie sa fie sanctionati, dar nu ii controlează nimeni, si nu se plânge nimeni unde trebuie. Alege cu grija stomatologul/doctorul/spitalul.

| Feyenooord666666 explică (pentru alina1234555):

Pai eu am fost la o Directie de sanatate publica, deci n-ar trebuie sa fie o problema.