Ragaitul este o forma de a elimina gazele din stomac.
Depinde mult de ce- si cand- si cat ai mancat (sau nu) ultima data.
Acidul gastric in exces (neconsumat) poate sa se ridice in gura impreuna cu ragaitul si are un gust acru ciudat.
Am scris in intrebare ce am mancat, reciteste. Au fost 100 gr pastele.
Si am gust de usturoi in gura… Nu e un acid. Doar ragai incontinuu.
O faci zgomotos?
M-am referit la mancarea anterioara.
Usturoiul poateprovoca racait, mai ales daca s-a adunat mai mult acid in stomac. Fiind deasupra continutului, in gura se simte chiar gustul usturoiului.
Daca ragai mult, e sanatate curata (ca si vanturile), nu te vei balona de la gaze. In plus, usturoiul crud este sanatate curata.
Nu mancasem nimic, era pranzul, si inainte nu mai mancasem nimic de 8 ore. Doar niste lapte cu fulgi de porumb ca mic dejun si imi cam chioraiau matele dupa 8 ore. Poate de asta...
Vino sa auzi in persoana! Preferabil sa si stai pentru a inspira adanc, sa savurezi aromele.
Stiai ca, la japonezi - daca esti invitat la masa - dupa mancare SE CUVINE sa racai! Prin racaiala iti exprimi multumirea ca mancarea a fost buna si gustoasa. Daca omiti sa racai, atunci jignesti stapanul si bucatarul casei!
Poate ne descrii puțin și cum e flatulația - nu de alta, doar ca să putem da un răspuns competent
" în 13 Octombrie | ciudatenie a întrebat:
... femeie - si virgina incepe sa se insingureze la 21 de ani, dupa mai multe deceptii in relatiile cu oamenii Nu a avut niciodata o relatie..."
aha, acum îți înțeleg deraiajul de la bunul simț impus de site
Nu tu ai inceput cu ironiile? Asta meriti.
Mai vezi-ti de treaba. Si de viata, in general.
Eructatiile in exces pot aparea si atunci cand mancam prea repede, dar si din pricina unor alimente. Ca aroma usturoiul este cel mai puternic. Nu ai ce face decat sa astepti sa treaca digestia in aproximativ 2 ore; aroma usturoiului va persista chiar si 12 ore.
Facut si cu putin parmezan, si piper, normal.
Si acum suferi, baietas? Of, bietul de el
E-adevarat ca al tau creier are forma de virgula?
S-ar putea sa fie de la fiiere.Iti recomandd pentru fiere sa iei Rovacol se ia odata pe zi inainte de masa sunt si picaturi si pastile acum depinde ce preferi tu.
Si iaurt cu paste egal balonare . ia de la farmacie Kebene plus (iei doua comprimate odata) daca esti si balonat iar pentru aciditate gastrica, omez de 20mg, sau gaviscon pliculete si iti trece