| andrei_3917 a întrebat:

Am mancat foarte mult aseara la o nunta si imi este foarte rau, precizez ca am tinut un regim pentru stomac, acum imi este foarte rau imi este greata si am o indigestie. ce medicamente sa iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ceaiul ar fi bun, dar cel mai bun pentru stomac este chimenul sau mararul, semintele. Fie le mesteci crude, fie iti faci ceai cu ele. Medicamente numai cu sfatul medicului, nu vrei sa iei ceva si sa-ti faca mai mult rau.

| Alistair a răspuns:

Nospa cu metroclopramid si putin ceai daca se poate neindulcit. Manaca mancare usuara: iaurt, paine prajita etc

| simina a răspuns:

Bea un ceai de galbenele neindulcit, ia un NoSpa si cateva picaturi diluate in ceai de Metoclopramid.Si multa paine prajita si odihna

| gigiro a răspuns:

Neaparat la doctor.

| danteluta a răspuns:

Incearca un ceai cald de galbenele; poate te mai linistesti

| laura_8904 a răspuns:

Sal nu stiu incearca sa bei apa si sa dormi putin iti va fi mai bine poate o limonada

| max_4494 a răspuns:

Colebil sau dicarbocalm

| Meticulosul a răspuns:

Mergi La Medic puiule!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea cei de musetel(cu foarte putin zahar)cu lamaie sau mananca un mar acrisor(lasa medicametele)si stai intins o perioada(eventual poti trage un pui de somn).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce va pentru burta e ceva linistitor dar mai bine e sa mergi la doctor sau la farmacie unde sigur vei gasi ceva