| Tourniquet a întrebat:

Am mancat mai devreme maioneza cu telina pe paine, fiind singura acasa asta mi-a fost la indemana, am mancat cu pofta 4 felii, si acum simt ca ametesc, ma doare capul si imi cam imi vine sa vars. straight face
Aveti niste remedii naturiste ceva? chatterbox
Nu o sa mai mananc niciodata maioneza at wits' end.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Off, căţeluş drăguţ, mic şi pufos... Mă bucur că ţi-a trecut tusea. Încearcă cu lămâie, dacă nu merge nici aşa trimite pe cineva la farmacie, dacă n-a venit nimeni nu te duce tu, să nu cazi pe stradă, e periculos. Eu am probleme cu fierea şi ştiu cum e să-ţi fie greaţă... Nu mai sta la calculator deocamdată, dă-te cu nişte apă rece pe faţă, chiar şi pe mâini şi stai la orizontală, nu te mai gândi la starea de rău! Multă, multă sănătate!
P. S. rogă-i pe părinţii tăi să cumpăre Metoclopramid picături si Bilichol. E bine să ai în casă, mai ales cu sărbătorile astea... Te pup! Andreea, 12 ani happy

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă un ceai de muşeţel cu sunătoare şi o pastiluţă de metroclopramid.
Pa, pa.

luciana
| luciana a răspuns:

Poate ai Carbune in casa sau Triferment te-ar ajuta foarte mult. Mai poti sa-ti faci un ceai de plante (sunatoare sau musetel). Sanatate multa, Lucien.

| Cσσкiє a răspuns:

Rogă-i, scuze.

| Cσσкiє a răspuns:

Merci pentru mesaj, îmi dai, te rog, ID-ul tău pe privat? Mii de mulţumiri!

| Farcas a răspuns:

Bea un ceai de tei de prefetat, pentru ati spala stomacul ia o aspirina si pune`te in pat si dormi jumatate de ora.

| Alina_9354 a răspuns:

Pai cea mai buna pentru greturi e LAMAIA! Daca nu suporti sa bei sucul de la lamaie amesteca-l cu putina apa si bea cat poti de mult, sa vezi ce repede iti trecebatting eyelashes