Off, căţeluş drăguţ, mic şi pufos... Mă bucur că ţi-a trecut tusea. Încearcă cu lămâie, dacă nu merge nici aşa trimite pe cineva la farmacie, dacă n-a venit nimeni nu te duce tu, să nu cazi pe stradă, e periculos. Eu am probleme cu fierea şi ştiu cum e să-ţi fie greaţă... Nu mai sta la calculator deocamdată, dă-te cu nişte apă rece pe faţă, chiar şi pe mâini şi stai la orizontală, nu te mai gândi la starea de rău! Multă, multă sănătate!
P. S. rogă-i pe părinţii tăi să cumpăre Metoclopramid picături si Bilichol. E bine să ai în casă, mai ales cu sărbătorile astea... Te pup! Andreea, 12 ani
Bună.
Încearcă un ceai de muşeţel cu sunătoare şi o pastiluţă de metroclopramid.
Pa, pa.
Poate ai Carbune in casa sau Triferment te-ar ajuta foarte mult. Mai poti sa-ti faci un ceai de plante (sunatoare sau musetel). Sanatate multa, Lucien.
Bea un ceai de tei de prefetat, pentru ati spala stomacul ia o aspirina si pune`te in pat si dormi jumatate de ora.
Pai cea mai buna pentru greturi e LAMAIA! Daca nu suporti sa bei sucul de la lamaie amesteca-l cu putina apa si bea cat poti de mult, sa vezi ce repede iti trece
Vlalslsl întreabă: