| Andreeaioan115 a întrebat:

Am mancat un sambure de cireasa se va duce in apendicite asa-i? am nevoie de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce ai mai multe apendicite? Atentie! Apendicita este boala si apendicele este organul. Samburele nu se duce direct in apendice dar poate, intamplator, sa blocheze apendicele. Apendicele se poate bloca si din alte cauze. Atata timp cat ai o stare generala buna stai linistita. Cand incepe, jos, catre incheietura corpului cu piciorul, sa te doara atunci sa mergi urgent la cel putin un medic. Eu nu am facut asa si am patit nepatite. Daca-ti povestesc te ingrozesti. Daca o iei din vreme nu-i bai. Imi pare rau ca daca ma operam (la sfatul unui medic prieten) cand am fost tanar eram sanatos astazi. Asa ca nu te speria, doar sa fii atenta la semne!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mici sansele, dar daca ai mancat mai multe...

| Random123456 a răspuns:

Stai linistita, un sambure nu dauneaza cu nimic. Zi frumoasa! happy

| anoniiim1807 a răspuns:

Il vei elimina..eu am mâncat o grămadă de sâmburi si sunt bine.winking

| Cybe3r a răspuns:

Apendicele este un saculet subtire aflat in prelungirea tubului intestinal. Dupa nastere, apendicele actioneaza ca organ limfoid (produce globule albe si un tip de anticorpi numiti imunoglobulina A), luptand impotriva bolilor.O alta dintre sarcinile apendicelui se pare ca este aceea de a gazdui bacteriile prietenoase care stau aici pana cand va fi nevoie sa repopuleze intestinele, dupa un puseu de diaree spre exemplu.

| Farcas_Paul_1990 a răspuns:

Esti usor retardata (scuze)