| Acidulat_Suculete_1996 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor,prietena mea se simte rau,sta in pat de dimineata, nu are energie deloc si vomita tot ce mananca...ce as putea sa fac? cu ce as putea sa o ajut? astept raspuns folositor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Incerca un ceai de menta. Poate este gravida.Ia legatura cu medicul.

| vali1985 a răspuns:

Du-te la spital.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De dimineata inca nu ai chemat salvarea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Parca ai mai pus o astfel de intrebare.
Trebuie dusa la Urgente, nu mai sta asa cu ea.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regim strict, pâine prăjită, fără creme (sosuri, ciocolată), brânză caș.
Lămâie la greu.
Toate mâncate și băute încet încet, altfel îi vine greața și mai rău.
Și bineînțeles, un doctor să o consulte, să afle de unde vine problema pentru că pot fi multiple cauzele.
Probabil digestiv.
Ia vreun tratament mai agresiv? S-ar putea să fie efectele.
Am avut o stare leit a ceea ce descrii aici, fără metoclopramid injectabil nu m-am putut liniști. Dar a fost prescris de medic.
Și efortul de orice fel, chiar și intelectual ar trebui evitat în starea asta.

| iulia_7948 a răspuns:

Are parinti, lasa-i pe ei sa o ingrijeasca, tu nu ai ce sa-i faci decat sa va dati mesaje din alea cu dulcegarii. Daca se plange de mult timp, eu zic ca te minte, ca sa nu va vedeti.

| Acidulat_Suculete_1996 explică (pentru iulia_7948):

Mai bine ai gasi tu sa faci altceva, ai o gandire defecta, probabil esti labila mintal...

| Asiris23 a răspuns:

Pai, incearca un ceai, si daca vomiti verde inseamna ca iti versi bila. Este de tip mediu, dar nu cred ca voma poate fi oprita. Fa'ti un ceai de menta, sunatoare sau galbenele. Eu stiu ca celmai bun este cel de menta care ajusta la indigestie, asa ca sunt de parere ca ajuta si la bila. Dupa mine, mai bine te duci la medic, sau cel mai bine il chemi ca sa nu ti se agraveze starea. Ia un Metoclopramid sau manaca putina lamaie sau ceva acru... Sa manance multe fructe acre. straight face

| Asiris23 a răspuns:

Ia un Metoclopramid sau manaca putina lamaie sau ceva acru...

| Adrian93Neagu a răspuns:

Sa o duci la un doctor!