Nu te ambala, in primul rand trebuia de cand l-ai vazut cu capusa sa mergi la doctor nu sa pui intrebarea pe net, pentru ca tatal e mai important, o poti scoate cu penseta. daca ramanea cumva puneai ulei si aluneca, si colega mea a avut si a scos-o singura, s-a dat cu spirt si i-a trecut. catelul meu a avut dar a scapat, desi sunt periculoase, e bine sa le eviti, FUNDA?
Toarna de urgenta acetona din belsug si va iesi singura. Apoi du-l la doctor.Nu cred ca mai ai timp s-o scoti cu penseta, e mai complicat, trebuie sa tragi usor, ca sa nu ramana capul acolo.
Si eu am un sarpe in stomac.Ma gidila al dreacu la 6-7 ore dupa ce maninc semn ca vrea iar mincare.Ma,tu stii cum sint capusele sau te sperii ca un copil de papusa ucigasa?
Pai, eventual o poate scoate acasa cu o penseta, dar ai grija sa nu se rupa corpul de cap si sa ramana in piele, dupa care poate merge la spital. Ar putea avea boala lyme. http://www.google.ro/......tp?/imgres nu-i de joaca cu capusele astea :).
Funda?
Du-te repede la doctor cu tatăl tau. Căpuşele de fel sunt foarte periculoase.Doctorul ştie cum să o scoată de acolo. Dacă capul ei rămâne acolo e foarte grav. poate sa păţească ca actorul Şerban Ionescu. Nu încerci tu să o scoţi că poate ii rămâne capul în piele.Du-te imediat la doctor pentru a nu se agrava situaţia.
dobrin1019 întreabă: