| marett16 a întrebat:

Am menstruatie abundenta. Ma tine in jur de 8 zile. Plec maine poimaine la mare si ar fi a 4-a zi. Imi puteti recomanda ceva medikamente naturiste ca sa mi se opreasca? va ro g muuullllltttt!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MangoGirl a răspuns:

Nu exista medicament, eu te sfatuiesc sa folosesti ob

| lyrics a răspuns:

Naturiste nu stiu
dar exista vitamina K

Abh
| Abh a răspuns:

Clorocalcin sirop, 30 de picaturi de 3 ori pe zi.Nu se va opri sangerarea dar va deveni mai putin abundenta. Dupa ce vii de la mare ar trebui sa consulti un ginecolog, menstruatiile tale dureaza prea multe zile.

| Peto a răspuns:

Cel mai bine cred ca ar fi sa folosesti OB.
nu ar trebui sa iei niciun medicament ca dupa aia iti dereglezi organismul si greu o sa iti revii.
parerea mea. acum tu faci ce vrei. si pe mine ma tine tot in jur de 7 zile dar in ultimele zile putin insa asta este. trebuie sa ma conformez. :*

| Dianné a răspuns:

Pe mama ta nu poti sa o intrebi? Ai asa ceva, nu? happy
Ea te`ar fi ajutat mai mult decat noi happy

| albastrel a răspuns:

Buna!

fa un dus mai lung. cu apa fierbinte ( cat de calda suporti ). nu ti se va opri de tot dar ar cam trebui sa mai ai menstra doar o zi, doua happy. La mine functioneaza. Bafta si distractie placuta la mare!