| Smurf a întrebat:

Am mereu dureri de cap in zona frontala si in dimineata asta cand m-am trezit, la fel.Simt cum imi pulseaza ceva acolo, ca o presiune, ce poate fi? Cum am spus, simt durere in zona frontala, a sprancenelor.Ma gandisem la sinuzita, daca e asa, cat de grav e? Se poate trata? Cu ce? Si inca ceva, cand aveam 6 ani am cazut in cap de pe o bara.Acum am inceput sa ma tem...nici nu pot scrie in cuvinte de ce anume.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Ar putea fi o sinuzita frontala mai ales daca te doare la apasare. Du-te la un medic deoarece o sinuzita frontala netratata poate duce la o meningita sau chiar encefalita.

| Ciprian a răspuns:

De cat timp te doare?
cred ca este o banala durere de cap... ia niste paracetamol si/sau aspirina si va trece
daca tot nu trece te sfatuiesc sa te consulte un medic

| yoo23 a răspuns:

Da, sinuzita vroiam sa iti zic si eu...Eu am avut, aveam dureri de cap, de ochi, si scuipam flegme ca naiba. M-am dus la doctor. Du-te si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia un nurofen

| anime4uforever a răspuns:

Du-te la un doctor si iti va da un tratament adecvat