[Raspuns editat, simpatic]
Depinde ce cauzalitate are acea mancarime, ai avut contact sexual neprotejat sau poate este de alta natura.
Nu stim daca este ciuperca sau ce anume este!
In cazul acesta nu aplicam creme la intamplare cu spectru larg ci este mai bine sa mergem la medicul dermatolog-venerolog.
Doar tu poti sti in legatura cu ce anume sau de la ce anume a aparut acea mancarime.
Una este o alergie alta este o infectie fungica, au tratament diferit!
Ai dreptate, acum am vazut ca ai fost la dermatolog, am omis din greseala!
medicul dermatolog ar fi trebuit sa iti dea o reteta, o foaie alba cu parafa mediului, pe care sa iti fi scris acea crema!
cere sfatul farmacistului referitor la ce crema este buna pentru cazul tau particular, intuiesc ca e vorba de Fucidin H, insa s-ar putea sa fie nevoie de 2 unguente, una pentru subrat si alta pentru zona genitala acolo unde pielea este mult mai sensibila! se poate evident sa existe si un singur tip de unguent care sa poata fi aplicat pe ambele zone!
ps: din cate scrie pe net crema fucidin H se elibereaza cu prescriptie medicala, deci cu acea reteta de care am zis cateva randuri mai sus, daca e vorba de ea sau de o crema asemanatoare, trebuie mers la acel medic din nou si sa iti dea o reteta ca sa poti sa o procuri! nu mi se pare normal ce a facut acel medic! adica ca ti-a dat verbal tratamentul!
Am o neurodermita
și a spus că nu are legătură cu contactul sexual