| Gabriela2011 a întrebat:

Am mers la medicul dermatolog pentru o acenee usoaa. Mi-a recomandat brevoxyl si sapun sebium de la bioderma, am aplicat 4 zile numai brevoxyl seara si acum cateva ore mi-am cumaprat si sapnuelul. L-am incercat insa ma ustura putin fruntea( unde este zona mai afectata) si s-a inrost mentionez k nu am aplicat crema dupa ce m-am spalat. Este normal sau imi face rau sapunul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Săpunul are o toleranţă optimă,normalizează cantitatea de sebumm si previne apariţia punctelor negre, deci dela săpun, nu cred că s-a produs iritaţia.S-ar putea să fie din cauza soarelui, crema brevoxyl este contraindicată pe timp de zi,(ea trebuie asociată cu o cremă cu SPF ridicat), Am înţeles că ai aplicat-o numai seara, dar ziua poţi folosi şi o cremă cum ţi-am spus. Poate asta a uitat medicul să-ţi mai prescrie.Alt tratament nu cred că este indicat să mai încerci, deocamdată, faci o pauză, apoi revii tot la acesta, aşa cum trebuie.

0 răspunsuri: