Salutare. In primul rand... cu "bagatul" unghilor in gat iti faci tie rau! Este o prostie.
Psiholog iti poti fii chiar tu. Totul consta in calmul tau. Ar trebui sa te linistesti sa nu te mai enervezi rapid, sa gandesti lucrurile cu, calm si sa nu actionezi vulgar.
Linisteste-te, nu te mai agita. Incearca sa te stapanesti. Numara de la 1 pana la 10 si o sa-ti revii la "normal".
Ai incredere in tine!
Take care!
La psihiatru, fetito ce pshiolog!? Asta ce sa-ti faca? sa-ti afle necazurile cand tu suferi de cu totul altceva?
Ai cumva simptome de genu: Batai de inima puernice, tremurat, frica? Acestea sunt principalele simptome ale unui atac de panica. Cu siguranta, nu ezita sa consultii un medic psiholog acesta va sti cu exactitate tratamentul corespunzator problemei tale! Fa asta cat mai degraba posibil pentru a evita alte agravarii!
Ceva gen sunt şi eu.
Ar trebui să înveţi să te controlezi.
La început, o să fie cam de-ce-aş-tăcea-ce-sunt-proastă, dar după o să fie mai uşor.
Dacă te consolează cu ceva, imaginează-ţi că cei care te-au enervat ar muri în chinuri. Ai putea citi despre torturile Inchiziţiei, pentru ceva mai multă imaginaţie. Eu, una, când mă abţin să-i înjur, mă delectez cu imaginea în chinuri a celor care m-au enervat. Cam sadic, dar cel puţin nu-mi exteriorizez furia.
Cunosc starea, am avut-o cand luam niste pastile de slabit, nu cred ca este atacul de panica. Pe mine ma enerva totul, chiar si lucrurile care eu le faceam, aveam chef de scandal dar niciodata nu ma automutilam. Daca iei anumite medicamente, reunuta sau cauta o alternativa
Buna! Opinia mea este ca da, sa te consulte...sa iti zica daca cu adevarat este un "atac de panica" sau altceva...Stiu ca nu ar trebui sa ma bag, dar cand te mai enervezi gandeste-te la lucruri care te fac fericita si ca viata e prea scurta doar pentru a te gandi la prostia celorlalti. Discuta si cu parintii tai despre asta.Bafta!
Ar fi bine sa mergi la un psiholog, pana nu pateste nimeni ceva... sau poti sa gasesti ceva care te linisteste sper ca te-am ajutat
Nu stiu...si eu am momente in care ma enervez din nimicuri dar NU imi bag unghiile in piele sau ma zgarii... Inspira si expira de 3 ori aer La mine functioneaza