| julz a întrebat:

Am momente in care ma simt incomoda in corpul meu, parca plutesc, parca nu sunt in corpul potrivit, dar dupa cateva secunde imi revin. Care ar putea fi explicatia?
Am mai discutat cu alte persoane si mi-au spus ca si ele au uneori aceeasi senzatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| adutzadragutza a răspuns:

Da si eu am uneori aceasta senzatie numai ca putin diferita.Acest lucru se datoreaza greutatilor, nemultumirilor si lucrurilor care nu ni se sunt pe plac si nu ne satisfac destul. Ne fac sa credem ( in subconstientul nostru) ca am vrea sa fim alta persoan, ca am vrea sa avem alta viata, una mai buna si fara neplaceri. Sper ca te-am ajutat :X funda?

| PinkDea a răspuns:

Eu una cred in reincarnare... poate de aceea te simti asa

| Anduuu a răspuns:

Buna! Am mai auzit de senzatia asta si uneori o am si eu! Spre exemplu.eu satteam in pat si era liniste si am inceptut sa ma gandesc la ceva.am inchis ochii si mi-am ascultat respiratia si bataile inimii! cand am deschis ochii am simtit ca sunt mult mai sus, undeva aproape de tavan si ca, cad inapoi in pat! a fost o senzatie destul de puternica de parca as fi levitat! nici eu nu stiu ce a fost am mai incercat sa fac acelasi lucru si am simtit la fel la scoala cand mergand la tabla din fundul clasei am simtit ca am ajuns acolo in 1 secunda! cand i-am intrebat pe ceilalti mi-au zis ca nu au fost atenti! Paranormal nu cred! cred ca e totusi din cauza stresului si a gandurilor care imi invadeaza mintea! o explicatie nu stiu sa-ti zic dar asa mai simt eu cateodata si uneori imi place ca ma face sa ma simt speciala!happyhappylaughing poate veti rade dar e adevarat!

| Parker a răspuns:

Ce-mi plac intrebarile astea! Fiti mai realisti ba, sigur sunteti zodia varsator ( ca si mine, hihi).