anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am momente în care mi-e super foame chiar dacă nu am mâncat de mult timp.
Pur și simplu mor de foame cateodata. Sunt destul de slaba, nu știu dacă mă ingras dar apropiații spun ca nu.
Totusi nu știu de unde atât apetit. Azi da, am făcut puțin sport dar nu cred ca e de la asta.
Beau destula apa, inca câtă fata de alta lume. Poate așa îmi este apetitul dar nu mancam mult de obicei.
Am 13 ani, 1.66 și 47-48 kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie mi-e foarte foame in preajma menstruatiei. Vezi poate e un siptom si la tine.

| alinadianaaa a răspuns:

O glicemie ti.ai luat? Senzatia aceasta de foame continua poate sa fie si datorat nivelului crescut de glicemie.

| anonim_4396 explică (pentru alinadianaaa):

Da sa știi. La câte dulciuri am mâncat nu mă mir deloc...

| alinadianaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Mergi la un laborator si ia.ti o glicemie, costa circa 10lei.Mergi dimineata fara sa mananci nimic si ai sa vezi daca aceasta este cauza senzatiei de foame pe care o ai.Dar senzatie de sete si gura uscata nu ai?

| Lucian2473 a răspuns:

Procesul de ardere a caloriilor este mai rapid la tine decat la ceilalti. Pr si simplu o mica plimbare iti arde destule calorii incat sa nu te ingrasi. Nu este ceva de speriat. Daca bei apa destula e ok. Si greutatea este buna.