Poate fi si de la soare dar si genetic din cate am auzit.Depinde de fiecare organism in parte, unii au foarte putine, la unii le apar foarte multe.Nu te expune mult la soare ca pot sa apara mai multe si vezi ca daca isi schimba forma, marimea si culoarea pot fi canceroase, sa te duci la medic in acel caz.Zi faina.
Expunerea neprotejata la soare sau folosirea incorecta a unei creme cu spf/folosirea unei creme cu spf mai mic decat cel indicat pentru vara ( spf 50 ) poate sa fie cauza.
Cantitatea necesara pentru a beneficita de spf-ul indicat pe ambalaj este de 1, 25 ml ( cat o moneda de 50 de bani, daca aplici mai putin produs decat este necesar poti beneficia de un procent mult mai mic de protectie, poti sa aplici aceasta cantitate in 2-3 straturi cu pauze intre ele ca sa nu-i dai tenului prea mult produs dintr-o data. Spf-ul se aplica cu 20-30 de minute inainte de a iesi din casa. Daca faci plaja spf-ul se reaplica o data la 2-3 ore.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10045592
Consuma vitamina c si mai multe fructe si legume probabil ai imunitatea scazuta.nu cred ca e normal sa iti apara atatea brusc.ar trebui sa mergi la un dermatolog. alunitele nu mai dispar din cate stiu
Deficit de vitamina C? In Romania? Romania nu e-n Africa.
giulia283 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: