| Patricia445555 a întrebat:

Am născut aseară o fetiță natural deși medicul a zis sa fac cezariana, am născut la 8 luni e sanatoasa are 2, 7kg și 51 cm. Au zis ca peste 2 zile ma vor externa, problema e ca mie nu îmi prea place mâncarea de la spital și nu vreau sa mănânc, dar doctorii îmi spun sa mănânc sa fac lapte.Ce sa fac în situația asta cu mâncarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mananca, chiar daca nu este chiar pe placul tau!
Altfel nu vei avea lapte pentru copilul tau!

| Violleta2022 a răspuns:

Felicitari pentru fetita!
Cupleaza creierul femeie, ca-ti moare copilul de foame daca nu-l alaptezi, lasa prosteala si hachitele ca iti nenorocesti propriul copilas cu atitudinea asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa mănânci mâncarea din spital

| mihai69 a răspuns:

Comandă prin glovo!

| mODIN a răspuns:

Eventual poti ruga pe cineva sa iti aduca macar niste condimente. Sare, piper, boia, ceva ca sa dea putin gust mancarii.

| Cipi1212 a răspuns:

Va trebui să mănânci mâncarea de la spital. Peste 2 zile vei fi acasă și vei mânca rețetele tale.

| adryang78 a răspuns:

Felicitări pentru bebelină și să fie sănătoasă! happy
În privința mâncării, îți poate aduce soțul din afară - iaurturi, sandwich-uri, lactate, fructe, șnițele etc. Nu trebuie neapărat să consumi mâncarea din spital.

| CiprianPatrichi a răspuns:

Intreaba o asistenta daca poti aduce mancare de afara si daca da, roaga pe cineva sa aduca la usa si o asistenta sa o preia. Comunica cu oamenii din jurul tau.