Mie mi-a trebuit un an sa-mi revina cat de cat burta la dimensiunea din inaintea sarcinii, si acum dupa trei ani jumatate (intre timp am slabit mult)tot mai am piele are nu prea am ce-i face! eu am ramas si cu vergeturi urate si cand am fost la dermatolog sa intreb daca exista vreun tratament pentru vergeturi am intrebat si de excesul de piele si mi-a zis ca doar o operatie estetica le poate remedia pe amandoua.la tine daca ai nascut recent, poate se mai poate face ceva, dar mai intai asteapta sa se vindece cat de cat operatia, si ar fi bine sa faci masaje zilnice cu o crema anticelulitica. dar mai ai putina rabdare ca o sa se mai traga burta! tu chiar vrei sa se traga imediat (eu vorbesc ca si eu eram la fel vroiam sa am 60 in talie)
Eu cred ca e mai mult un mit chestia cu legatul. daca esti un pic mai plinuta este normal sa se lasa un pic peste cicatrice sau sa ai burta.mai ales ca uterului ii trebuie o perioada de timp pana ajunge la marimea normala. daca alaptazei, uterul se contracta mult mai des, la fiecare alaptare si mai mult, si ajunge mai repede la starea normala.nu spui cat timp a trecut de la cezariana.intreaba medicul cand ai voie sa faci gimnastica.si masajul te poate ajuta foarte mult, masaj circular cu o crema hidratanta, macar o data pe zi. din cauza sarcinii, muschii se mai lasa si ai nevoie de masaj si gimnastica de intretinere.