| Imp5k a întrebat:

Am nasul infundat si sunt putin cam prea cald... Diagnostic? [raceala exclusa] Thx happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Andreas757 a răspuns:

Du-te la medic de famirie sau la un doctor foarte bun asta ie singura metoda. la medic de famirie este GRATIS la --doctor-- te costa 40 sau 50 lei

| stanel97 a răspuns:

Trebuie sa fie gripa sau viroza daca tu zici ca raceala e exclusa

| Lilliac03 a răspuns:

O fi vreo viroza ceva prin aer si se transmite. Si eu am prieteni care se simt asa. Poti sa te duci ori la farmacie, ori la medicul de familie.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu zic ca raceala nu prea este exclusahappy.Cam astea sunt primele semne atunci cand vei avea parte de o raceala zdravana.Ai senzatia de cald, esti cald fiindca este posibil sa faci febrahappy.Eu zic sa iti iei de pe acum medicamente, ca raceala sa nu avansezewinking.

| stanel97 a răspuns:

Sau mai poate una din bolile copilariei asa ca urmareste daca iti apar pete pe corp de orice fel

| Imp5k explică:

N-am avut de unde raci. Mentionez ca a disparut caldura. Alte pareri? big grin Iar cu "nasul infundat" nu ma refer la faptul ca nu pot respira pe el.