Eu zic sa incerci cu sucul ueni plante numite rostopasca. Este o planta cu flori galbene, care la ruperea tulpinii lasa sa se scurga un lichid galben. Iti trebuie insa multa rabdare. Trebuie sa te dai cateva saptamani, o luna macar o data pe zi, desi mai bine de 2-3 ori. Stiu ca la Plafar se gasesc unguente si tincturi cu rostopasca despre care am auzit ca sunt eficiente.
Cica produsele cremele pe baza de acid salicilic si adid lactic se prepara cremele acestea in farmacie fara reteta medica ( Sfatul meu este sa eviti piscinele care de multe ori sunt ne la norma ( si ne cauzeaza mai multe boli de piele decit ne imaginam mai multe gaseti daca scrii pe google... unde am gasit si eu.
Incearca cu crema de rostopasca sau cu suc proaspat de rostopasca. Unii zic ca si tinctura de propolis da rezultate. Succes!
pune apa de ploaie de la stresina de mai multe ori si o sa scapi sigur de negi
Eu am avut un neg micut in palma mainii drepte si dupa ce am folosit diferite leacuri babesti rastopasca, usturoi iar spre final chiar acid de baterie (adica am turnat acid pe neg -specific ca aveam 14 anisori negultetul ala mic a crescut cat 10. Speriat m-am dus la un dermatolog din orasul meu natal care m-a intrebat> "cum vrei sa scapi de el? In timp cu multa rabdare sau rapid si dureros?" Eu, cum sunt o fire mai repezita am ales, bineinteles, a doua varianta. mi-a dat o injectie ca sa-mi amorteasca mana si sa nu simt nimic iar apoi cu un instrument asemanator cu aparatul de pirogravat mi-a ars negul. Nu am simtit nimic altceva decat un miros de carne prajita .atat. A durat vreo doua saptamani vindecarea dupa care au trecut aproximativ 12 ani si nu am avut nici un alt intrus in palmele mele. Recomand acest tratament!:
Si eu folosesc verolit, mi s-au uscat pe desupra si mi-au cazut dar mai am ceva si imi e teama sa nu imi ramana cicatrice. Nu stiti, ramane?