| dani9354 a întrebat:

AM NEVIOE DE AJUTORUL VOSTRU, mama are probleme cu o mana care consta in dureri foarte mari la umar si nu isi poate ridica mana si nu poate face miscari.Va rog dati-mi un sfat! va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bethy92 a răspuns:

Du-te cu ea la doctor cat mai repede

3 răspunsuri:
| berdea a răspuns:

1. aceasta suferinta este un reumatism. Daca suferinta este veche este bine sa se consulte un medic. tratamentul uzual este sub forma de injectii cu de ex. BOICIL FORTE, un medicament romanesc obtinut din plante(spanz)!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca are periartrita scapulo-humerala, care este o boala degenerativa, de tip reumatismal. Ar trebui sa o vada un medic reumatolog sai fizioterapeut, pentru tratament care sa faca boala sa evolueze cat mai lent. Pana ajungeti la medic, unge-o cu Boicil sau cu un antiinflamator obisnuit, tip Ketonal Gel. Mergeti neparat la medic, uneori fizioterapia are efecte foarte bune.

| mioara a răspuns:

Ia un unguent si fai o frectie [fenibutazona]