anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Acum câteva luni m-am tăiat cu lama de la ascuțitoare, iar părinții mei au aflat și le-am promis că nu o să o mai fac, dar nu am rezistat. Recent sunt clean 2 zile, iar tăieturile de acum o săptămana-două s-au vindecat, dar îmi e frică că o să creadă că am făcut-o iar și o să se îngrijoreze mai rău și îmi e frică să nu îi dezamăgesc iarăși... Vreau "vrăjeli" pe care să le spun, gen m-a zgâriat pisica sau ceva de genul. M-am tăiat pe picior și mână. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| al0o0o0 a răspuns:

Inainte sa bagi vrajeli constientizeaza ca nu e deloc ok si sanatos ceea ce faci. Gaseste-ti alinarea in pasiuni sau oameni, nu in actiuni de genul.
Oricum, daca vrei vrajeli, poti spune ca ai incercat sa te desenezi cu pixul pe mana si ai apasat prea tare( asta merge si daca sunt mai multe) sau ca ai sarit un gard si te-ai zgariat(asta merge de obicei in cazul in care sunt mai putine si nu sunt organizat asezate)

| Daria74950205 a răspuns (pentru al0o0o0):

Mersi enorm de mult!

4 răspunsuri:
| DarthNiger a răspuns:

O vrajeala buna ar fi sedinte la psiholog fiindca ceea ce faci tu nu e normal.

| Daria74950205 a răspuns (pentru DarthNiger):

Când ești disperat poți face orice, acum nu trebuie să tratezi totul așa, doar am cerut niște scuze (vrăjeli mai pe românește), dar mersi oricum.

| mariamarin2006 a răspuns:

Îmi pare rău să aud că te confrunți cu asta. Sunt aici dacă vrei să vorbești. Nu mă pricep la mințit totuși...