| 123450 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Am 18 ani si 1, 60m si as vrea sa stiu cam cati centimetri mai pot sa cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Foarte putin, spre deloc.

| Felys a răspuns:

Daca si parintii tai sunt scunzi nu iti mai face iluzii ca vei mai creste, poate un centimetru doi, dar nesemnificativ, stai linistit, sunt si fete minione

| EUgenERATION a răspuns:

Depinde de hormonii pe care-i ai. Până la 21-22 de ani mai poți crește! Eu la 16 ani aveam cam înălțimea ta; la 19 ani am ajuns la 1, 74. Dacă faci un sport ai putea să crești sau să iei niște pastile, dar nu recomand. Dacă e să rămâi la 1, 60, nu va fo o problemă, stai liniștit!

| 123450 explică (pentru EUgenERATION):

Salut unde as putea sa gasesc pastilele alea si cum se cheama?

| EUgenERATION a răspuns (pentru 123450):

Și la farmacie și unele cum sunt steroizii, adică pastile ce se vând doar ilegal. Eu nu-ți recomand să iei așa ceva; îți vei strica întreaga viață, dar te ajută să crești! Însă vei putea avea probleme de natură sexuală și posibile diverse complicații

Un subiect pe tema asta e deschis și aici: http://forum.softpedia.com/topic/705956-cum-pot-crete-in-inalthime/