anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Am intrat intr-o depresie urata din cauza faptului ca sunt bolnava cu ovarele,merg foarte des la baie si nu pot sa ies in lume nu pot sa stau la scoala trebuie sa ma cer tot timpul. Am luat tratamente cu sutele,am fost la doctori si tot nimic! Multa lume imi zice ca e de la psihic, nu are cum pentru ca nu vreau eu sa fie asa! Simt ca trebuie sa merg! Ce sa fac? Ajutati-ma sunt disperata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vangaelis a răspuns:

Asa, pai acum se explica multe.Cred ca tratamentul nu a dat rezultate. Mergi la ginecolog si urolog si fa-ti antibiograma pentru un antibiotic mai potent si urocultura bineinteles. Aparent, pare o infectie urinara pacatoasa care a capatat rezistenta la schema de tratament care ti-a fost recomandata.
In orice caz, nu dispera. Asta este situatia si o sa fie si bine.
Sunt convins ca stii faptul ca trebuie sa ai o igiena riguroasa a organelor genitale.

Cele bune!

7 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Disperarea te face sa mai intrebi inca o data, ce este de facut in cazul tau.
Ai spus ca ai fost la mai multi medici si ai urmat tratamentele lor.Ce spune medicul de familie, dar cei de specialitate:urolog, ginecolog?
Cu cat te stresezi mai mult, cu atat nu scapi de "frica" incontinentei urinare.

| vangaelis a răspuns:

Esti sigura ca ai probleme cu ovarele? eu cred ca te referi la rinichi.

| Florinapopica a răspuns (pentru vangaelis):

Nu stiu, o sa merg la un urolog.

| vangaelis a răspuns (pentru Florinapopica):

Pai ce ai spus tu nu tine de ovare, sunt mai mult mai probleme cu aparatul urinar. Ziceai ca luai tratamente. pentru ce si ce anume luai?

| Florinapopica a răspuns (pentru vangaelis):

Am luat ciprofloxacin, nolicin, urinex, merisor pastile! Astea erau pentru infectii urinare

| vangaelis a răspuns (pentru Florinapopica):

Asa, pai acum se explica multe.Cred ca tratamentul nu a dat rezultate. Mergi la ginecolog si urolog si fa-ti antibiograma pentru un antibiotic mai potent si urocultura bineinteles. Aparent, pare o infectie urinara pacatoasa care a capatat rezistenta la schema de tratament care ti-a fost recomandata.
In orice caz, nu dispera. Asta este situatia si o sa fie si bine.
Sunt convins ca stii faptul ca trebuie sa ai o igiena riguroasa a organelor genitale.

Cele bune!

| cornelmircea1980 a răspuns:

Totusi, mictiunile frecvente apar mai inaintat in cursul sarcinii... daca insa te streseaza ideea, fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.
la fel de bine poate sa fie o boala cu transmitere sexuala, dar de ce sa ne preocupam pentru asta cand poate fi sarcina-baubau, nu?