Asa, pai acum se explica multe.Cred ca tratamentul nu a dat rezultate. Mergi la ginecolog si urolog si fa-ti antibiograma pentru un antibiotic mai potent si urocultura bineinteles. Aparent, pare o infectie urinara pacatoasa care a capatat rezistenta la schema de tratament care ti-a fost recomandata.
In orice caz, nu dispera. Asta este situatia si o sa fie si bine.
Sunt convins ca stii faptul ca trebuie sa ai o igiena riguroasa a organelor genitale.
Cele bune!
Disperarea te face sa mai intrebi inca o data, ce este de facut in cazul tau.
Ai spus ca ai fost la mai multi medici si ai urmat tratamentele lor.Ce spune medicul de familie, dar cei de specialitate:urolog, ginecolog?
Cu cat te stresezi mai mult, cu atat nu scapi de "frica" incontinentei urinare.
Nu stiu, o sa merg la un urolog.
Pai ce ai spus tu nu tine de ovare, sunt mai mult mai probleme cu aparatul urinar. Ziceai ca luai tratamente. pentru ce si ce anume luai?
Am luat ciprofloxacin, nolicin, urinex, merisor pastile! Astea erau pentru infectii urinare
Asa, pai acum se explica multe.Cred ca tratamentul nu a dat rezultate. Mergi la ginecolog si urolog si fa-ti antibiograma pentru un antibiotic mai potent si urocultura bineinteles. Aparent, pare o infectie urinara pacatoasa care a capatat rezistenta la schema de tratament care ti-a fost recomandata.
In orice caz, nu dispera. Asta este situatia si o sa fie si bine.
Sunt convins ca stii faptul ca trebuie sa ai o igiena riguroasa a organelor genitale.
Cele bune!
Totusi, mictiunile frecvente apar mai inaintat in cursul sarcinii... daca insa te streseaza ideea, fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.
la fel de bine poate sa fie o boala cu transmitere sexuala, dar de ce sa ne preocupam pentru asta cand poate fi sarcina-baubau, nu?