anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Cum sa ma ingraş? Deci, eu am 11 ani, 152cm şi 32 kg.M-am ingrasat cu 2kg de cand am facut 11 ani (pe 3 aprilie). Toata lumea imi spune ca sunt slaba si urasc chestia asta.Mă face sa ma simt oribil! Mai ales cand lumea se holbeaza la mine.Cand cineva ma intreaba cate kg am spun ca nu stiu pentru ca nu ma simt in largul meu pe subiectul asta.Va rog! Ajutati-ma sa ma ingras 5 kg in cel mai scurt timp posibil!(Am luat vitamine,unele in forma de masinute,nu stiu cum se numeau,dar nu au avut efect,am luat si vitamina C si Tonotil, dar nimic!)! Fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonima200368 a răspuns:

Asa eram și eu rolling on the floor)
Doar ca de câteva luni am luat în greutate câteva kg și acum toată lumea îmi spune ca m.am îngrășat straight face și nu e plăcut.
Nu asculta părerea altora, crede-ma! Fii tu însăți. Lasă, ca e bine sa fii slaba. De ce crezi ca foarte multa lume încearcă sa slăbească?
Dar dacă vrei asa mult sa te îngrași, mănâncă după ora 21:00 și mai încearcă sa mananci chips.uri, chiar dacă nu e prea sănătos.
Funda? happy

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Esti in crestere, e normal sa fii ori mai slaba ori mai grasa pentru ca asa arata corpul in proces de dezvoltare. O sa te mai implinesti dupa 13-14 ani incolo. Pana atunci vezi-ti de altele, ca nu ai ce sa schimbi si daca te apuci sa iei diverse vitamine risti sa ajungi supraponderala mai tarziu.