Sunt niste afte date de infectia foarte grava amigdaliana. Infectia se cronicizeaza daca nu iei tratamentul corect si complet si asta duce la o scadere dramatica a imunitatii.
Daca iei tratament corect (penicilina injectabil plus antiinflamator sau eritromicina/claritromicina oral plus antiinflamator), continua tratamentul, ia de la farmacie glicerina boraxata si aplica pe aftele descrise. Daca tratamentul pe care il iei nu e cel spus de mine, du-te urgent la ORL-ist.
Ai luat antibiotic? Daca nu, trebuie sa iei cat mai repede pentru ca infectia disemineaza din aproape in aproape (in cerul gurii, pe limba, gingii etc) dar si la distanta in alte organe, asa ca grabeste-te cu antibioticul si du-te la doctor daca nu ai fost deja
Du-te la doctor:o
frate de ce oamenii nu vor sa se duca la un medic sa le spuna mai bine ce boala au decat sa stea pe TPU sa citeasca raspunsurile unor niste copii care habar nau ce zic.
sa stii ca doctorii nu papa oameni
Multumesc mult pentru raspunsuri.
@BGD : Da, am inceput tratamentul cu antibiotice. Sper sa ma fac bine curand.
@LocaPeople:Nu am mers la medic, deoarece nu avea rost.Eu stiam ca sufar de amigdalita si stiam ce antibiotice imi trebuie.Problema noua a fost aparitia acestor ''afte''. Apoi, singurul copil care a raspuns la aceasta intrebare ai fost tu.Scuze daca te jignesc.Iar in final, sigur sunt mai mare decat crezi tu ca sunt.
@Brigaela :Multumesc din suflet!
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: