Neahh ...nu are cum daca zgarietura nu e adanca.a curs sange pentru ca si in piele se alfa vase mici de sange numite capilare
Stai calma...nu ai nimic daca nu curge mult sange
daca te linisteste poti sa pui un pansament si niste apa oxigenata ^.^
funda?
Mersi foarte mult la toti! doamne, si eu credeam ca mi-a taiat vreo vena, ca daca da eram moarta pana acum
Chiar daca ti le-a zgariat fiind capilare foarte mici nu vei pati nimic adica nu iti va curge sange pana vei murii. Pune o compresa sau o batista curata si tine apasat acolo pana cand se opreste sangerarea
Eu cred ca nu ti-a taiat nici on vena, dar ar trebuie sa confirme si un medic...eu te sfatuiesc sa mergi la unul deoarece sa fi sigura ca nu s-a intamplat nimic...BAFTA!
Din moment ce sangerezi e destul de logic ca s-a perfoat o capilara, ceva...dar nu ai hemoragie masiva, e doar o zgarietura. daca sangerarea e arteriala atunci sangele curge in pas cu pulsul, ca sa ma exprim mai simplu, da daca hemoragia e venala atunci sangele curge in flux continuu.totusi ma indoiesc ca iti curge atat de mult sange.cred ca deja nici nu se mai observa. oricum, dezinfecteaza, mai ales ca te-a zgariat un animal, si aplica o usoara compresie digitala iar apoi pune un mic plasture.pe viitor sa fii mai atenta cand te joci cu pisica. apropo, nu suntem medici(majoritatea)deci ar fi bine sa intrebi pe cineva de specialitate..desi sincer nu cred ca e nevoie. daca iti taiai venele ti se facea rau, aveai greturi, erai palida si in cele din urma iti pierdeai cunostinta.bafta
)) nu ti-a taiat nici o vena daca ti-ar fi taiat venele ai fi pe jos de durere ) si poate in clipa asta chiar mort/moarta
Nu cred ca este posibil sa-ti fi taiat venele, dar trebuie sa te dezinfectezi deoarece poate sa ti se infecteze, nu-ti face griji daca nu iti curge sange mai mult nu ti-a taiat venele
Nu a putut sa iti taie venele deoarece este prea mic si nu are destula forta si daca iti taia venele curgea mult mai mult sange.
Sper ca ti-am fost de ajutor.