| Blackpinkinthearea a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Noaptea trecuta n-am inchis deloc un ochi si am mai patit o data asa. Imi bate inima de la emotii si ma tot gandesc la chestii, dar in acelasi timp simt ca nu pot intra in constientul viselor cum s-ar zice. Mai mult, dimineata simt ca stomacului meu ii e foame, dar eu nu am puterea sa mananc, practic nu pot. Ce sunt toate astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Vântulalb a răspuns:

Iti bate inima de la emotii. De ce ai emotii? Probabil de asta nici nu ai dormit.
Controleaza-ti emotiile si va fi bine. Lasa visele! Si mananca.

| Dana2103 a răspuns:

Consult la psihiatrie

| TheMaker a răspuns:

Umblă vorba că s-au inventat niște chestii, numite doctori. Apelează cu încredere.

| Nelly101 a răspuns:

Trebuie sa cauti sursa problemei, de unde apar emotiile, o identifici si apoi cauti o solutie si vei avea liniste. Va fi bine. Sper sa te ajute.