| Irina_2285 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Sufer de cistita cronica deja de 2 ani. Proba "Niciporenko" imi iese mereu cu leucocite peste norma si nu pot scapa nicicum de infectie. Am facut tratamente diverse prescrise de citiva medici cu Nolicin, Canefron, Akcef, diverse ceaiuri din plante si nimic nu ma ajuta. Nu am avut niciodata usturimi, urina este mereu transparenta, dar urinez de foarte multe ori pe zi, practic la fiecare 30 min. Nu mai pot! Din cauza asta nimeresc de multe ori in situatii foarte neplacute! Ajutati'ma va rog din suflet! ce pot sa fac? ce alt tratament pot sa incerc? Ati incercat Urinal sau Urinal Akut? E bun? Ma poate scapa de cistita cronica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Urinal te poate ajuta alaturi de un antibiotic prescris dupa efectuarea unei antibiograme. In plus, te mai poate ajuta un stimulator de imunitate gen Baraka, Echinaceea.

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Trebuie sa faci o urocultura si daca ies microbi, se face testul la ce antibiotice este sensibil. Dureaza patru zile si a costat 35 ron. Fugi si fa analiza!

| Bijou a răspuns:

Poti folosi acest gel de aloe vera cu afine, te poate ajuta http://forever-aloe-vera.eu/produs/16 Nu are nici un fel de contraindicatii

| chiruioana a răspuns:

Incearca si cu produse pe baza de aloe vera, suna la nr.tel 0743115140