| lolli_4147 a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent! Am intarzieri de aproape o luna in ceea ce priveste ciclul menstrual. Am dureri foarte mari de burta, am simtit o crestere considrabila a sanilor inca de acum o saptamana-doua... Ceea ce ma ingrijoreaza si mai tare este ca dupa fiecare defecare am sangerari anale, ceea ce e drept destul de putin sesizabile. Vreau pareri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la medicul ginecolog (dupa ce faci un test de sarcina daca esti activa sexual). O intarziere atat de mare este intotdeauna grava. Sangerarile anale nu au legatura cu menstra, probabil ai si niste hemoroizi.

5 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Părerea mea e ca trebuie sa mergi imediat la medic. in cel mai bun caz poți însărcinată.

| noktambul a răspuns:

De ce nu spui problemele astea lui maica-ta?! Ca e femeie si stie ea ce trebuie facut sau la ce cabinet medical sa te duca! Tu crezi ca pe TPU gasesti cine stie ce experti? Gasesti niste persoane care isi dau cu parerea, dar asta nu o sa iti rezolve problemele. Fuga la mama si spune-i ce probleme ai! Curaj si sanatate maxima!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Renunta si tu macar o saptamana, doua, la sexul anal.

| lolli_4147 explică:

Nu sunt activa sexual, anita, nu pracic nici sex anal. Astazi mi-a venitbig grin. O sa consult, totusi, un medic ginecolog. Multumesc pentru. sfaturi.

| Lewinsky_Mona_1989 a răspuns:

Cel mai bine du-te la un cntrol e cel mai sigur