Cel mai simplu este sa faci o supa de carne si legume. Ca sa fie dietetica, foloseste piept de pui. Portioneaza pieptul de pui, indeparteaza-i pielea si grasimea in exces, spala-l bine. Pune apa intr-o oala mai inalta (cam un sfert), pune-o pe aragaz si cand fierbe, pune carnea in apa (e mai dietetica supa daca pui carnea in apa fierbinte). Las-o sa fiarba la foc moderat in timp ce strangi spuma facuta deasupra la intervale de cateva minute. In acest timp, curata o ceapa, trei morcovi, doi cartofi, o radacina de pastarnac (daca ai), o radacina de patrunjel. Cand nu mai apare spuma la suprafata apei (cam dupa 40 de minute de fiert), adauga apa calda pana la jumatatea oalei (incalzita in ibric), pune ceapa intreaga, morcovii si radacinoasele taiate in 4 sau in 6, lasa-le la fiert timp de 15 minute, apoi adauga cartofii taiati cubulete, lasa-i 5 minute la fiert, apoi sareaza dupa gust si lasa supa sa fiarba pana cartofii sunt bine fierti (cam 30 de minute). Mai gust-o sa fie suficient de sarata. Cand e gata, scoate ceapa si arunc-o si adauga un pumn de patrunjel verde tocat marunt, apoi pune capacul si las-o 20 de minute inainte de a o servi. Poti sa prajesti paine alaturi.
Supa limpede de pui cu fidea si carne de pui fiarta ( din supa cu fidea! ) alaturi sau nu de un piure de cartofi. Nu -i da supa de varza sau" supa la pachet " asa cum te-au sfatuit cei dinaintea mea ( varza s-ar putea sa nu o suporte iar supa la pachet este toxica pentru organism )
Vezi aici reteta : http://www.gatesteinteligent.ro/......e-pui.html
Ciorbita de varza. Varza e indicata in multe afectiuni, si o ciorba de varza e mereu gustoasa.
Vezi ca s-ar putea sa aiba problele cu inima, s-a duc la vreun control sau ceva? daca nu, convinge-o sa se duca.
Poti sa faci si mancare numai sa fie nesarata, ca la inima nu e bine sarat
Problema este ca am doar 12 ani si ca nu este nimeni acasa, sunt plecati parintii iar rudele stau departe.