| Ririru a întrebat:

Am nevoie de ajutor, URGENT!
Sambata seara, am citit eu pe net ca vezi domne o masca cu usturoi ar fi buna pentru ten, ei bine am facut-o,mi-a ars fata ingrozitor,m-a durut groaznic dar dimineata a trecut. Aseara,m-am dat cu o crema anti-acne care contine ulei de salvie si sulf, ei bine, capac mi-am pus, dimineata m-am trezit cu pete pe barbie,nas, peste tot, sunt horror! Am si serviciul la care trebuie sa ma duc, ce imi recomandati sa fac, sa dau? Ele arata asa:http://i60.tinypic.com/15d9vdc.jpg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| idontgiveafuck2344 a răspuns:

Buna,aplica o crema si intinde crema mai mult in zonele unde ai aceste pete.(o crema cu plante medicinale)
Apoi ca sa nu se mai vada aplica un fond de ten(cel mai bine un BB cream, sar merge si fondul de ten cu acoperire mai mare)
Daca inca se vad, acoperale si cu putin corector.
Iar apoi, cel mai devreme ar fi bine sa mergi la doctorul de familie.
Bafta, sper sa iti treaca ♥♥