| допинг a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, este cineva care a facut operatia de simpatectomie toracică endoscopică pentru hiperhidroza? Sunt un baiat de 23 de ani si ma confrunt cu aceasta problema inca din copilarie din clasele 1-4 in special la maini si picioare. Sufar de un caz destul de sever in care efectiv imi curge transpiratie din maini ca la robinet. nu pot sa zic ca in fiecare zi sunt asa dar 90% din timp si chiar ma gandesc sa fac aceasta operatie pentru ca imi distruge viata in orice sens, iar va rog inainte de a imi lasa un comentariu, vreau sa aud pareri DOAR de la cine a efectuat aceasta operatie, am citit multe pareri despre aceasta procedura si stiu, parerile sunt impartite, am auzit si povesti horror si povesti de succes. Va multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.