| AndaVr a întrebat:

Am nevoie de o crema se numeste DERMATEND.
Am o multime de alunite merita sa incerc, dar problema este ca nu o gasesc la noi in tara si nici nu am cunostinte in strainatate care m-ar putea ajuta.De unde as putea sa o cumpar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AnneMariaa a răspuns:

Chiar am cautat sa te ajut, dar am vazut pe internet doar comentarii despre crema asta, nu am gasit.o la nici un magazin online sad Dar am vazut ca este un subiect interesant pe "Kudica", poate te intereseza happy

| Holy2010 a răspuns:

Daca ai alunite multe e cazul sa mergi la un dermatolog. Tu nu ai cum sa faci diferenta intre unele ce nu prezinta pericol si altele care se pot maligniza.
Hai sa uitam miturile penibile din popor si sa avem putina incredere in medic. Tratamentul laser sau excizia chirurgicala pot sa fie luate in calcul daca dermatologul considera ca e cazul. Nu te apuca tu sa pui fel de fel de creme si sa te trezesti apoi cu...regrete.