| bleakk a întrebat:

Am nevoie de o trimitere de la medicul de familie la oftalmolog,insa nu stiu cum sa ma duc si sa ii spun dansei avand in vedere ca am fost acum ceva luni tot cu ochii la dumneai si mi-a dat niste picaturi care nu m-au ajutat foarte mult,iar acum vreau sa ma duc si la un control de specialitate. Cum sa o fac sa-mi dea trimitere direct, fara sa nu ma mai controleze ea si sa-mi dea ce stie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Ii spui direct ce doresti!--- nu are motive sa-ti refuze trimiterea la un consult de specialitate.

4 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

Nu cred ca o sa insiste sa te controleze si sa iti dea ea medicamente daca ii spui direct ca vrei o trimitere la oftalmolog pentru ca inca mai ai probleme la ochi.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cu curaj. Ea este platita de tine si nu ea te plateste pe tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ete na, intri in cabinet si ii zici ca vrei o trimitere si gata

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

O rogi DIRECT să-ţi dea o Trimitere la Oftalmologie!

Toate cele bune.