| yumeee a întrebat:

Am nevoie de o vizită la medicul de familie înainte de a începe o cură cu echinaceea? (Rog să răspundă doar persoanele care ştiu măcar în ce constălaughing ).
Ajung cam greu la ea, datorită programului meu şi al ei care e foarte încărcat, şi pe deasupra, nu e nici o persoană foarte drăguţă, nu merg la ea decât când e strict necesar. rolling eyes
Mersi anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Teoretic nu ai nevoie, este un tratament naturist. Ai insa grija la doze si la durata de administrare. Orice exces poate sa-ti cauzeze probleme, nicidecum sa iti aduca beneficii.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este obligatorie. Oricum, testeaza o pastila ziua, la o ora decenta, fiindca eu am facut alergie foarte serioasa de la ceva continand echinaceea.

| JeSa a răspuns:

Da, logic: inainte de a incepe o cura cu echinaceea, trebuie sa te prezinti la medicul de familie; pentru ca, aceasta din urma - poate aduce diferite complicatii organismului; spre exemplu - dezichilibrarea sistemului imunitar, si etc etc, sunt mai multe de spus. Oricum, prezinta-te la medic, pentru prescripția justa.
Sanatate!

| Lorien_2084 a răspuns:

Nu e nevoie sa te duci la medic pentru cura cu echinaceea. Incearca produsele Hofigal sau Laboratoarele Medica si vei gasi acolo, in prospect, schema de tratament. Urmeaz-o cu incredere.

| JeSa a răspuns:

Lorien draga,
Scuza-ma ca-ti spun/amintesc, dar, la mijloc este vorba de-o ''cura'' (uita-te in DEX sa vezi ce inseamna, - daca eventual nu stii ce inseamna); nu poti lua pastile dupa ureche; chiar daca acele pastile sunt naturiste. Si, da, este nevoie - sa se prezinte la medic, pentru orice eventualitate. happy