| ////////////// a întrebat:

Am nevoie de parerea-sfatul colega mea de clasa e maritata nu nu poate sa ramina insarcinata de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am inteles mai nimic...
Daca fol prezervativ eu cred ca nu poate

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar ginecologul poate spune. Consultatie pentru ea, spermograma pentru sot, asta ca prim pas.

| Kkiwiitttzzzaaa a răspuns:

Din mai multe motive happy

| DoarOana a răspuns:

Stii, multi au probleme cu asa ceva. Pot fi multe cauze. Ar fi bine sa consulte un doctor. Parerea mea e ca ne dam degeaba cu parerea.

| Yang a răspuns:

Daca isi doreste un copil imi pare rau pentru ea sincer.Sunt diferite cauze pentru infertilitate de exemplu: un avort anterior care poate determina infertilitate; calitatea spermei(aici ar trebui ca prietenul/sotul sa isi faca analize); stress fiziologic si psihic; probleme de sanatate care poate au determinat acest lucru; sau in ultima instanta ovulatia nu are loc pur si simplu.cred si sfatuies sa isi faca un control amanuntit eventual un tratament speranta nu moare niciodata ii doresc mult succes

| T. AC a răspuns:

Ori ea ori sotul ei, unul din ei doi nu este fertil. asta daca am inteles bine intrebarea esti putin ne clara, adica intrebi ca de ce nu pote ea ramane insarcinata asa sau de ce nu ii altceva din motive regulamentare sau legale.

| RoxanaCher a răspuns:

Nu prea inteleg intrebarea! Cum sa fie maritata! Poate sa fie cu un baiat! Dar in niciun caz maritata! Ar putea sa ramana insarcinata, daca a facut-o cu prietenul ei! Iti voi da un raspuns mai bun daca explici mai bine care-i problema!

| elvisedy a răspuns:

Sigur are o infectie, ori o ciuperca! sa foloseasca first. elvisedy